diz page are not related t0 any0ne or anybody. but..if any,,maybe it juz a coincidence..PeaceNoWar~
RSS

r 0 k 0 k

huh. satu mende yang tak disukai. konpem 100%..s0 smokers out there i dun like u lah..
im tell d truth..berani potong jari maa..juz same like guys that didnt g0 for jumaat prayer..
memang wa tak respek same due g0longan ni..


n0w kecoh pulak pasal p0mpuan smoking.orang laki smoking p0n wa tak berkenan ini kan lak
gadesgades p0mpuanpompuan kununnya sopan santun,demmm~ awat la ang tak gune itu mende dalam kepala
ang..wat p0nat j0 ad0..


actually juz nak story yang baru je happened semalam,,fresh from 0ven kate orang gitu..
se0rang yang meninggal dunie bcoz of ROKOK! kawan ayah ku,.innalillahiwainnalillahirrajiuuun
menurut sumbersumber yang boleh dipercayai hati arwah lebam sebab suke sangat smoking.imagine red into dark blue black. 
tapi sumthing yang lebihh sedih bile wife arwah terlebih dulu meninggal dunie after doctor cakap husband dy dah nazak.
s0 bcoz of terkejot+panik..wife dy pengsan.. n meninggal dunie.


=.=sepasang suamiisteri meninggal dunie pade hari yg same,,si isteri yang menjage suami dy hingga suami nye nazak
akhirnye menghembuskan nafas terakhir sebelum suaminye..sape sangke ketentuanNYA..
then mase dikebumikan kedue due mereka disemadikan dalam satu liang lahad..bak kate ayah ku tak pernah ada case cam ni.
except for old old time story lela n majnun.


so pade mereke mereke yang sanggup bazir duet d0k beli mende yang tak berpaedah tu..LU PIKIRLAH SENDIRI DER.
at least kal0 tak sayang nyawe sendiri..pikir la nyawe orang tersayang..huhuhu..dah macam iklan lah pulak..pesanan ini dibawa khas
oleh k0pi cap kapal layar.erk~

*so gratefull that none of my bel0ved family inv0lve with diz stupid thing.amen.*


espana glory glory~


.peace no war.

6 c0MmEnt0e~:

fndrocka said...

pergh..meninggal bersama..yang sadisnya si iesteri mati terkejut..bukan mati secara mengejut tapi mati terkejut..patutnya terima kematian suami dgn redaha..kan?

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

Cylia Chel said...

ish3...sehati sejiwa tuh...

niMizisa~ said...

fndrocka: huhu..mmg kne redha,,jz terkezot..org yg dsygi kn..

cylia:sehidop semati..kne pndai cr cal0n seswai..huhu

Cylia Chel said...

a a..tu lah...tapi kalau dh jodoh tu..nak buat cmne..

Jebat Ali Hamka said...

em..rokok??shisha bole??

niMizisa~ said...

cylia:kl0 da jodoh..nk wt cne kn..hopes dpt y terbaek.aminn~

arsenul:same je..makan asap je sume